HÍREK

Tőkehús rendelés

2020.12.04 12:06

Az általunk kínált húsok BIO minősítésűek, ellenőrzött ÖKO farmról származnak az Agteleki Nemzeti Parkból. Mentesek minden gyógyszertől, antibiotikumtól, szteroidtól.

Több megkeresést kaptunk ketogén és autoimmun diétázóktól, AIP étrendet követőktől, hogy tőkehúst miért nem árul az RH+ Delicates, mert szívesen vásárolnának nálunk. Ezért bővítettük kínálatunkat és kizárólag rendelésre, rendelkezésükre állunk tőkehús – szürkemarha és angus marha - kínálatunkkal.

Az általunk kínált húsok BIO minősítésűek, ellenőrzött ÖKO farmról származnak az Agteleki Nemzeti Parkból. Mentesek minden gyógyszertől, antibiotikumtól, szteroidtól.

Az állatokat külterjes (extenzív) állattartásban tartják, az időjárás függvényében 220 napig, az összesen 500 hektár nagyságú legelőkön. A téli tartáshoz (félszilaj) a takarmányt 300 hektár, kímélő módszerekkel megművelt föld biztosítja.

A megrendeléseket e-mailben – rhdelicates@gmail.com – kérjük elküldeni, minden héten péntek 17:00 óráig, illetve akadályoztatás esetén legkésőbb hétfőn 11:00 óráig. Ezeket a megrendelt tételeket – egy hét múlva - pénteken lehet a boltban – III. kerület Bécsi út 57-59 - átvenni. Tehát, ha Ön péntekig rendel, akkor mi a következő péntekre készítjük össze a vákuumfóliázott termékeket. Ez azért van így, mert minden szerdán van vágás.

A rendelés menete: Ön megírja nekünk, milyen marhahúst szeretne és mennyit. Mi – hétfőig – visszaigazoljuk rendelését e-mailban: tudunk-e szállítani a kívánt húsból, a kívánt mennyiségben és ez mennyibe kerül. Amint Ön jóváhagyja a visszaigazolást, mi vállaljuk, hogy azt vákuumfóliázva összekészítjük Önnek, és azt Ön pénteken átveheti a boltunkban.

Fontos tudnivalók:

Angus marhát negyedévente vágunk. Amennyiben valaki angus marhahúst szeretne, úgy lehetősége van feliratkozni egy előrendelési listára.  Az angus marha vágásokat időben, előre jelezzük. Először azokkal vesszük fel a kapcsolatot, akik jelezték az igényüket, utána jelenik meg csak a lehetőség elektronikus felületeinken. (Facebook, Webshop)

Bélszín (vesepecsenye) - igen a közepét is megtalálja nálunk - esetében nem lehet előre megmondani, hogy a vágás után mennyi áll rendelkezésre. Elméletileg bélszínt csak egyben adunk el. Lehetőség van kisebb mennyiség rendelésére is. Ilyenkor a mennyiségeket összevonjuk. A beérkezett rendelésekről egy listát veszünk fel. Aki előbb rendelt az élvez prioritást, a rendeléseket sorrendben teljesítjük. Lehetőség van – az esetleg - nem teljesített rendelések átvitelére a következő hétre. Ebben az esetbe ezek a rendelések kerülnek előre.

Miért ez a menete a rendelésnek és a kiszolgálásnak? Miért kell elfogadni ezeket a feltételeket?

Nem vagyunk multi. Nem végzünk tömeges vágást. Saját autó szállítja a vágóhídra a vágásra kijelölt állatot, melyet aztán saját hentesünk dolgoz fel. Minőségi, magyar, bio húst biztosítunk és nem tömegterméket.

Pár példa a rendelhető tőkehús kínálatból:

Vesepecsenye (Bélszín) 11.500 Ft/kg

Fehérpecsenye 5.000 Ft/kg

Rostélyos 4.400 Ft/kg

Szegy 2.500 Ft/kg

Hasalja (Flank) 2.500 Ft/kg

Lábszár 3.300 Ft/kg

Hátszín 6000 Ft/kg

Nyak 3.500 Ft/kg

Comb 3.300 Ft/kg

Felsál 3.300 Ft/kg

Lapocka 3.300 Ft/kg

Csontos, oldalas szegy 1.690 Ft/kg

Rendelés: rhdelicates@gmail.com

Szeretettel várjuk Önöket boltunkban! III. kerület, Bécsi út 57-59.