Kik vagyunk?

RH+ Delicates! Honnan a név? Ebben a nehéz Covidszaggatta életszituációban egészségügyre hajazó név egy élelmiszer üzletnek?!?! Kicsit abszurd. Talán mégsem, ha a kezdőbetűk Rácz és Hardy tulajdonosok nevét, a pozitív pedig általános életszemléletünket tükrözi.

  • Rácz Gábor a Martonyi ÖKO-AGRO Kft gasztronómiai vezetője. Évtizedek óta a magyar élelmiszer és alapanyagok elkötelezett híve. A Magyar Ízek Vásárainak gasztronómiai vezetője, számos egyéb élelmiszer témájú rendezvény szervezője. 2018 óta a Martonyi ÖKO-AGRO Kft gasztronómiai vezetőjeként népszerűsíti elsősorban a magyar őshonos szürkemarha húst és a gazdaság egyéb termékeit. Célja, Magyarország nívós rendezvényein megismertni a hazai fogyasztókat és a külföldi látogatókat a hamisítatlan - tökéletes minőségű magyar húsárúval és az ezekhez kapcsolódó egyéb termékekkel.

  • Hardy Ferenc egy tiszta polgári szemléletű informatikus szakember, akinek „mesterségén” kívül hivatása a minőségi magyar alapanyag és gasztronómia. Eddig csak felhasználóként, mostantól azonban teljes mellszélességgel terjesztője is ennek a kultúrának.

A pozitív életszemlélet látszik onnan is, hogy ebben a „háborús” helyzetben nem összehúzódva várjuk a túlélést, hanem nyitunak…

De mit is? Egy élelmiszer boltot, egy kis ékszerdobozt. Az RH+ Delicates-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy delikátesz bolt keretei között a főszerepet, a hungarikumoknak és a kiváló minőségű magyar kézműves termékeknek szenteljük. Az RH+ Delicates a magyar különlegességek boltja, street fooddal megfűszerezve. Ami már a kezdetekben is egyértelmű volt, hogy az alapanyagot csak magyar termelők szolgáltathatják, kizárva minden természetellenes tartósító anyagot, adalékokat.

Mindehhez sikerült megnyerni Gál Erzsit (Bessyt), aki 20 éve szolgálja alázattal, hihetetlen szaktudással és kitartással a tudatos magyar értékek népszerűsítését. Bessy személyesen állította össze és kínálja a kis delikátesz termékeit.

Így 140 magyar termelő nemzetközileg is sikereket aratott minőségi termékeit gyűjtöttük össze kínálatunkhoz, az alapélelmiszerektől kezdve a minőségi finom pékárun keresztül a szarvasgombás pástétomokig. Szinte kimeríthetetlen az ünnepi csokoládék, desszertek, kávék, teák kínálata.

Megtalálható a magyar termelőktől minden földi jó, mi szem-szájnak ingere: kolbász, szalámi, sonka, libatöpörtyű, sajt, lekvár, limitált mennyiségben gyártott pálinkák és borok, méz, befőttek, édesség, fűszerek, szörpök, pástétomok, szarvasgombás különlegességek, vegán termékek, üdítők, hölgyeknek kényeztető szépségápolás.

Nálunk télen sem áll meg a grill szezon: bio szürkemarha és angus marha hamburger, kacsaburger, kolbászok, debreceni, virsli. Grill termékeink semmilyen adalékot nem tartalmaznak, kizárólag só és bors hozzáadásával készülnek, 80% hús tartalommal. Bio szürkemarha és angus marha hamburgereinket 800 hektáron - Aggteleki Nemzeti Park területén - ridegtartasban tartott állatokból készítjük. Lehetőség van előrendelésre is. Ön elmondja mit, mennyit és mikor szeretne grillezni, mi pedig a megadott időre - vákuumfóliázva - összekészítjük a termékeket. 

Sous vide választékunk folyamatosan változik: tarja, rostélyos, csirkemell, hasalja. Nagyobb megrendelés esetén egyedi sous vide termékeket is készítünk, az Ön igényeinek megfelelően.

Az RH+ Delicates tárt karokkal vár minden olyan tudatos vásárlót, akik a minőségi élelmiszerek mellett vásárlásaikkal támogatni akarják a magyar termelőket, földeket, javakat.

Hiszünk benne, hogy a pozitív név nem csak a leírásban, hanem a közvetített hangulatban, minőségben is visszaköszön.

Szeretettel várja Óbudán,

Rácz Gábor, Hardy Ferenc, Bessy

R                   H                      +