Füstölt Lilahagymás parenyica sajt

Füstölt Lilahagymás parenyica  sajt
8 075 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
"Szálas szerkezetű, hevített, gyúrt, füstölt sajt.
Kellemesen sós, markánsan füstös, de jelentősen érvényesül a lilahagyma intenzív íze. A sajt felületén a füstölés során vékony kéreg képződik, mely aranyszínű vagy halványbarna, ami a füstölés mértékétől függ. A vékony kéreg alatt zamatos, omlós, szálas szerkezetű sajt található, melyek köré apróra vágott friss lilahagymát rejtettünk. A sajtot hagyományosan bükkfafűrészporral füstöljük. Kézzel gyúrjuk és a lialahagymával a belsejében feltekerjük.
További változatok: natúr, fokhagymás és aszalt szilvás.
Fogyasztási javaslat:
fogyasztás előtt érdemes szobahőmérsékelten pihentetni (úgy mint a vajat) hogy elvezhető legyen és az a sajt picit megpuhuljon,
leginkább szendveicsbe ajánljuk,
kiválóan olvad, így nagyon jó meleg szendvicsre, pizzára, tésztára.
Összetevők: hőkezelt teljes tej, lilahagyma, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst
Allergén anyag: tej
Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve.
Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje.Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható.
Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük.
Mivel a sajtot feltekerés előtt sózzuk, így a lilahagyma veszíthet íze intenzitásán illetve jellegzetes színén. Ezért ezt a sajtot minél hamarabb célszerű elfogyasztani a vásárlást követően!"
Adatok
Kiszerelés
Kg
Cikkszám
100012