Füstölt Fokhagymás parenyica sajt

Füstölt Fokhagymás parenyica sajt
"Szálas szerkezetű, hevített, gyúrt, füstölt sajt.
Kellemesen sós valamint füstös, de jelentősen érvényesülnek a sajt igazi aromái is, a fokhagyma inkább utóízként jelentkezik. Kézzel gyúrjuk és miután szárított fokahgyma granulátommal és sóval ízesítjük, feltekerjük, sózzuk és bükkfafűrészporral füstöljük. A sajt felületén a füstölés során vékony kéreg képződik, mely aranyszínű vagy halványbarna, ami a füstölés mértékétől függ. A vékony kéreg alatt zamatos, omlós, enyhén fokhagymás szálas szerkezetű sajt található.
Fogyasztási javaslat:
fogyasztás előtt érdemes szobahőmérsékelten pihentetni (úgy mint a vajat) hogy elvezhető legyen és az a sajt picit megpuhuljon,
magában fogyasztva, szendvicsbe, nasinak,
kiválóan olvad, így nagyon jó meleg szendvicsre, pizzára, tésztára.
Összetevők: hőkezelt teljes tej, só, szárított fokhagyma, oltó, sajtkultúra, természetes füst
Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve
Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje.Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható.
Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük. "
8 075 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Kiszerelés
Kg
Cikkszám
100011